06 43 82 74 97Mail naar info@broodathome.nl

Over Brood@Home

Taerek Bus

Brood@Home is het bedrijf van Taerek Schutteman. Taerek heeft al sinds zijn jeugd een voorliefde voor brood. Er ging (en gaat nog steeds) wat hem betreft geen enkele maaltijd of gerecht boven vers ambachtelijk gebakken brood. Daarnaast is hij een man die makkelijk een praatje maakt en het belangrijk vindt om mensen te zien genieten.

In september 2009 is Brood@Home opgestart door zijn neef Jerôme, op 1 januari 2019 heeft Taerek het stokje over genomen en brengt u voortaan het brood met passie en enthousiasme bij u aan de deur!

Taerek bezorgt in Oldenzaal, Beuningen, Denekamp, Rossum, Ootmarsum, Rossum, Weerselo, Deurningen, Borne, De Lutte, Haaksbergen, Losser of Overdinkel

“Ons geheime bakrecept” – Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voor u als klant
De passie en betrokkenheid van Jerôme vindt u ook terug in het recept van ons bedrijf. Bij Brood@Home vinden we kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voor u als klant zeer belangrijk. Zo staan we er persoonlijk garant voor dat al ons brood op de ochtend van bezorging vers is gebakken.

Helpt u mee ons bakrecept te behouden en verbeteren?
Heeft u ideeën, wensen of bent u toch ergens niet tevreden over? Dan horen wij dat graag van u! Laat het ons weten via contact. Zo helpt u ons de kwaliteit en service richting u te behouden en verbeteren, zodat u als onze klant altijd tevreden bent en blijft.

Ik hoop u snel weer te mogen begroeten als tevreden klant.

Met ambachtelijke groet,

Taerek Schutteman,
uw bakker van Brood@Home