06 28 53 56 78Mail naar karssens@broodathome.nl

Over Karssens

Brood@Home is het bedrijf van Jerôme Karssens. Jerôme heeft al sinds zijn jeugd een voorliefde voor brood. Er ging (en gaat nog steeds) wat hem betreft geen enkele maaltijd of gerecht boven vers ambachtelijk gebakken brood. Daarnaast is hij een man die graag een praatje maakt en het belangrijk vindt om mensen te zien genieten.

In september 2009 kwam er voor Jerôme dan ook een droom uit toen de eerste bezorgdag van ambachtelijk vers brood & banket door Brood@Home een feit was. In het begin bezorgde hij vooral nog in Losser.

Door het enthousiasme van de klanten en Jerôme ’s passie voor het vak is Brood@Home inmiddels ook actief in Losser, De Lutte, Overdinkel en Haaksbergen.

“Ons geheime bakrecept” – Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voor u als klant
De passie en betrokkenheid van Jerôme vindt u ook terug in het recept van ons bedrijf. Bij Brood@Home vinden we kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voor u als klant zeer belangrijk. Zo staan we er persoonlijk garant voor dat al ons brood op de ochtend van bezorging vers is gebakken.

Helpt u mee ons bakrecept te behouden en verbeteren?
Heeft u ideeën, wensen of bent u toch ergens niet tevreden over? Dan horen wij dat graag van u! Laat het ons weten via contact. Zo helpt u ons de kwaliteit en service richting u te behouden en verbeteren, zodat u als onze klant altijd tevreden bent en blijft.

Ik hoop u snel weer te mogen begroeten als tevreden klant.

Met ambachtelijke groet,

Jerôme Karssens,
uw bakker van Brood@Home